Delta i Arenaloppet och vinn en cykel!

Det närmar sig Arenaloppet och anmälningarna fortsätter att trilla in. Glädjande nyhet är att Kungsängens Bil är med som prispartner till loppet med utlottning av en cykel (värde 5000 kr) och en supertvätt (värde 500 kr). Kungsängens Bil har en stor erfarenhet av allt som rör bilar – försäljning, biltvätt, däckhotell, rekond och verkstad. Besök Kungsängens Bil på Fjärilsgatan 57 i Norrköping! 

Alla deltagare i Arenaloppet 5 km är med i utlottningen som sker i samband med prisutdelningen efter målgång inne på friidrottsarenan. 

Spara även din nummerlapp efter loppet och visa upp hos Kungsängens Bil så har du 10 % rabatt på en supertvätt!

Lagpris

Ett lag har även möjlighet att vinna rabatt för 4 personer på ett besök hos lokala Burgers & Bangers i Norrköping. Ta med laget för en lunch eller middag på Trädgårdsgatan 6! Priset lottas ut bland de anmälda lagen efter målgång. 

Fler nyheter

Resultat 2024

Vilken kväll det blev på Norrköpings Friidrottsarena, stort tack till alla deltagare som var med och förgyllde kvällen! Se resultat från 5 km på länken

Tider för nummerlappsutdelning!

Nummerlappsutdelning kommer ske vid två tillfällen inför Arenaloppet. Fr.o.m. tisdag 28 maj kl. 16:00-19:00 har du möjlighet att hämta ut din nummerlapp på Norrköpings Friidrottsarena,